truffelceremonie plus

met overnachting & integrerende ademsessie

10 & 11 mei en 22 & 23 juni

voor wie en waarom deze truffelceremonie plus met overnachting

Heel bewust kiezen we voor deze truffelceremonie een intieme en exclusieve setting zodat we voor jou die belangrijke bubbel kunnen creëren. Een bubbel waarin je geheel verzorgd en ontzorgd wordt, niets hoeft en alles mag. Waarin je je zonder afgeleid te worden door de buitenwereld kunt laten meevoeren in de magische wereld van je onderbewuste en je echt je verborgen wijsheid kan gaan aanboren. Waarin je je veilig genoeg voelt om je te laten leiden door de truffels. Naar inzichten en een dieper weten. Om te ontdekken welke (belemmerende) patronen je onbewust meedraagt, welke hartverlangens je hebt, wat je nodig hebt (en wat niet meer) en wat jouw rol is in het grote geheel. Je krijgt de kans om je maskers af te leggen en meer te weten te komen over wie je in essentie bent. Om de veiligheid en de intieme setting te waarborgen hebben we ervoor gekozen om samen maximaal 5 mooie mensen te begeleiden.

Daardoor kunnen we iedereen die persoonlijke aandacht geven die zo belangrijk is voor, tijdens en na de truffelreis.

Na de truffelceremonie overnacht je in de ceremonieruimte en dat heeft als groot voordeel dat je langer kunt landen, geen haast hoeft te hebben en zo veel langer in de sfeer en de energie van de truffels kan blijven. Je hoeft nergens zelf aan te denken en kunt dicht bij jezelf en de inzichten van de truffels blijven.

wat gaan we doen

Centraal staat de truffelceremonie op zaterdag. Om je makkelijker aan de truffels over te kunnen geven en je lichaam, hart en geest in een fijne en ontvankelijke staat te brengen doen we voorafgaand aan de ceremonie een rapé ritueel. Daarna op reis met de truffels en als afsluiting een heerlijke, lichte zelfgemaakte maaltijd met verse soep en andere lekkernijen om je weer stevig te aarden. Daarna lekker slapen in de ceremonieruimte.  De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en daarna gaan we de truffelreis nog meer verdiepen met een integrerende ademsessie. Zo kun je de wijsheid van de truffels nog beter voor je laten werken. Er is uiteraard nog gelegenheid om ervaringen te delen en eventueel vragen te stellen en dan ronden we samen af.

Dit is wat anderen zeggen:

“De truffelreis heb ik als zacht en verdiepend ervaren. Het innerlijk weten kreeg een stem, mooie kleuren, beelden en sensaties. Op een liefdevolle manier kwamen verschillende thema’s voorbij. Acceptatie vanuit liefde…meer lijkt er niet nodig om in beweging te blijven.”

“De begeleiding voor, tijdens en na de reis was erg eerlijk, invoelend en op maat. Een topteam! 

Ik voel me dankbaar voor de mooie ervaring binnen en warme en veilige setting. Een reis diep naar binnen, dicht bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.” ♥️ 

“Fijne plek met ervaren begeleiders voor een truffelceremonie. Mooie begeleidende muziek, goede voorbereiding en “nazorg”. Kom zeker terug!”

“De liefdevolle en professionele begeleiding maakten deze ceremonie tot een bijzonder geslaagde reis in een veilige warme omgeving.”

kosten en zo

265 euro pp

Hierbij inbegrepen zit:

 • de truffelceremonie
 • rapé
 • palo santo, etherische oliën en handgemaakte geuren
 • drums, stemvorken, klankschalen en andere magische instrumenten 
 • reiki, energetisch werk 
 • overnachting in de ceremonieruimte
 • integrerende ademsessie met gebruik van drukpunten op zondagochtend
 • super mooi, vers en lekker eten en drinken
 • ruim voldoende tijd om te delen  
Vrijdag of zaterdag 16.00 u t/m zaterdag of zondag ongeveer 12.00 u

Locatie Wemeldinge

Aanmelden of meer info:

  Dit is wat ik wil:

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van alle mooie truffelevenementen die eraan komen:
  JaNee

  Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op de website staan beschreven.

  logo-met-tekst.png
  Scroll naar boven