truffelweekend

9 t/m 11 mei

voor wie en waarom dit truffelweekend

Dit bijzondere weekend is speciaal bedoeld voor diegenen die zich willen onderdompelen in de wijzheid van de truffels.
Het is namelijk niet niks! Een heel weekend lang staat alles in het teken van jou. Heel bewust kiezen we voor een intieme en exclusieve setting zodat we voor jou die belangrijke bubbel kunnen creëren. Een bubbel waarin je geheel verzorgd en ontzorgd wordt, niets hoeft en alles mag. Waarin je je zonder afgeleid te worden door de buitenwereld kunt laten meevoeren in de magische wereld van je onderbewuste en je echt je verborgen wijsheid kan gaan aanboren. Waarin je je veilig genoeg voelt om je te laten leiden door de truffels. Naar inzichten en een dieper weten. Om te ontdekken welke (belemmerende) patronen je onbewust meedraagt, welke hartsverlangens je hebt, wat je nodig hebt (en wat niet meer) en wat jouw rol is in het grote geheel. Je krijgt de kans om je maskers af te leggen en meer te weten te komen over wie je in essentie bent. 
Om de veiligheid en de intieme setting te waarborgen hebben we ervoor gekozen om samen maximaal 5 mooie mensen te begeleiden.

Daardoor kunnen we iedereen die persoonlijke aandacht geven die zo belangrijk is voor, tijdens en na de truffelreizen.

 

de meerwaarde van een weekend

We weten dat een truffelceremonie altijd een beetje spannend is, of je het nu voor het eerst ondergaat of al vaker hebt mogen beleven. We weten ook dat de meeste mensen zich de dag na een truffelceremonie zacht en open en ontvankelijk voelen. Vandaar dat een truffelweekend zoveel meerwaarde kan hebben. Beide bovenstaande gegevens dragen bij aan de mogelijkheid om een tweede reis nog dieper te kunnen gaan.

wat gaan we doen

Centraal staan uiteraard de twee truffelceremonies op donderdag en vrijdag. En daarbij wij gaan alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jij om de ceremonies het hele weekend heel zachtjes in je magische bubbel kan blijven drijven. Met prachtig eten, met helende massage, met reiki, met adem, met lichaamswerk, met klanken, met vuur, met drums, met de warme buiten jacuzzi, met voldoende gelegenheid om te delen met gelijkgestemden én voldoende ruimte voor privé tijd met jezelf en vooral en bovenal met onze onverdeelde liefdevolle aandacht en hulp bij het integreren van wat je reizen je gaan brengen. 

Dit is wat anderen zeggen:

“De truffelreis heb ik als zacht en verdiepend ervaren. Het innerlijk weten kreeg een stem, mooie kleuren, beelden en sensaties. Op een liefdevolle manier kwamen verschillende thema’s voorbij. Acceptatie vanuit liefde…meer lijkt er niet nodig om in beweging te blijven.”

“De begeleiding voor, tijdens en na de reis was erg eerlijk, invoelend en op maat. Een topteam! 

Ik voel me dankbaar voor de mooie ervaring binnen en warme en veilige setting. Een reis diep naar binnen, dicht bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.” ♥️ 

“Fijne plek met ervaren begeleiders voor een truffelceremonie. Mooie begeleidende muziek, goede voorbereiding en “nazorg”. Kom zeker terug!”

“De liefdevolle en professionele begeleiding maakten deze ceremonie tot een bijzonder geslaagde reis in een veilige warme omgeving.”

kosten en zo

595 euro pp

Hierbij inbegrepen zit:

 • twee truffelceremonies
 • rapé, ademwerk, palo santo, etherische oliën en handgemaakte geuren
 • drums, stemvorken, klankschalen en andere magische instrumenten
 • reiki, helende massage, energetisch werk 
 • twee overnachtingen in de ceremonieruimte
 • super mooi, vers en lekker eten en drinken
 • vuur & water (jacuzzi of Oosterschelde)
 • ruim voldoende tijd om te delen én tijd om alleen te zijn 
Donderdag 16.00 u t/m zaterdag ongeveer 13.00 u

Locatie Wemeldinge

Aanmelden of meer info:

  Dit is wat ik wil:

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van alle mooie truffelevenementen die eraan komen:
  JaNee

  Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op de website staan beschreven.

  logo-met-tekst.png
  Scroll naar boven