Hoe ziet een truffelceremonie eruit?

We bieden groepsceremonies aan voor kleine groepen van max 6 of 7 personen en ook duo-ceremonies. De truffelceremonie vindt plaats in onze prachtige serene ruimte in Goes ofwel Wemeldinge. Op de dag zelf hebben we de voorbereidende kennismaking al gehad en ben je klaar om op reis te gaan.

hoe ziet een truffel ceremonie eruit

Groepsceremonie

Groepsceremonies doen we met maximaal 6 of 7 personen tegelijk.

Nadat we geland zijn en iedereen zijn of haar plekje heeft gevonden, geven we wat praktische uitleg over de ceremonie. 

Daarna willen we graag dat je in een fijne staat komt zodat je klaar bent voor de wijsheid van de truffels. Dit kan bijvoorbeeld door een ademsessie, een meditatie of een rapéceremonie.

Vervolgens nuttig je de truffels, waarbij de hoeveelheid is afgestemd op ieder persoonlijk. Je maakt het je gemakkelijk en met behulp van speciaal daarvoor geschikte muziek glij je zachtjes je reis in.

De reis zelf duurt gemiddeld tussen de 3 en de 5 uur. De hele reis blijft er begeleiding bij je. Grotendeels stil, geruststellend en onzichtbaar en meer aanwezig op momenten dat dat gewenst is.

Na afloop krijg je een lichte biologische verse maaltijd met oa fruit, brood en een overheerlijke zelfgemaakte soep.

Autorijden is niet aan te raden na de ceremonie.

Duo ceremonie

duo truffel ceremonie

Een truffelceremonie is een prachtig spiritueel avontuur om samen te ondernemen. Samen met een vriend of vriendin, samen met je partner of met een vertrouwd familielid.

Door samen een truffelceremonie te ondergaan, wordt het nog persoonlijker en intiemer. Je maakt helemaal je eigen reis, maar het idee dat je het samen doet heeft daadwerkelijk een meerwaarde die vaak op een hele liefdevolle manier nog lang na de ceremonie doorwerkt.

De ceremoniebegeleiders zorgen ervoor dat je je helemaal op jezelf en je eigen reis blijft richten zodat je truffelpartner dat ook kan doen. De inzichten die jullie ieder individueel opdoen, kunnen indien gewenst  na afloop en de dagen daarna nog volop besproken en gedeeld worden.

De opbouw van een duo ceremonie is ongeveer gelijk aan die van een groepsceremonie.

Ook is het mogelijk om een privé ceremonie aan te vragen.

Op locatie

In overleg kan de ceremonie ook op locatie gedaan worden. Neem hierover contact op.

Scroll naar boven