over ons

de bizon en de wolf truffels

de bizon en de wolf

Wij hebben een verbinding samen die gaat over vertrouwen, liefde, veiligheid en geborgenheid. Jezelf laten zien, precies zoals je bent, ook als dat spannend is. Wanneer wij samen een ceremonie mogen begeleiden, staat alles in het teken van faciliteren en daar zijn waar nodig is. Tijdens onze eigen reizen hebben we mogen zien dat het krachtdier van Maike de bizon is en het krachtdier van Chantal de wolf. En zo was daar zomaar De Bizon en De Wolf, een plek waar je voorbij je denkende brein kunt kijken naar je onderbewuste om belemmerende overtuigingen te herkennen, verhelderende inzichten te krijgen, verbinding te maken met het grote geheel en je eigen diepe innerlijke wijsheid te (her)vinden.

Voor, tijdens en na een truffelreis zijn veiligheid en vertrouwen wat ons betreft de sleutelwoorden en tijdens een ceremonie doen we er alles aan om een sfeer en setting neer te zetten die beide waarborgt, zodat de deelnemers zich zo goed mogelijk kunnen overgeven aan wat zich aandient. Wij zijn super goed op elkaar ingespeeld, voelen intuïtief waar we nodig zijn en hebben een enorm vertrouwen in het proces van de truffels en de eigen kracht en wijsheid van de deelnemers. Onze manier van begeleiden wordt omschreven als liefdevol, aandachtig, zacht, nuchter en veilig.

maike truffelceremonie

Chantal over Maike

Maike is krachtig, gepassioneerd, liefdevol, wijs, grappig en koppig. Ze is gul, volhardend, bewust, nieuwsgierig en stronteigenwijs. Wat haar een ongelofelijk goede ceremoniebegeleider maakt, is haar vermogen je vertrouwen en geborgenheid te laten ervaren, haar liefdevolle aanpak in wat je nodig hebt, haar blindelingse vertrouwen in de truffels en de manier waarop ze je richting zelfliefde brengt door je aan te moedigen jezelf compleet te omarmen, niet alleen je lichte maar ook je schaduwkanten. Maike is de minst (ver)oordelende persoon die ik ken. Ze is in staat je het gevoel te geven dat je helemaal ok bent precies zoals je bent. Haar nuchtere kijk op het grote geheel is verfrissend en verrijkend. Met haar samen ceremonies mogen begeleiden is een van de meest vervullende dingen die ik doe en daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor.

Chantal truffel ceremonie

Maike over Chantal

'Als je Chantal ontmoet, ontmoet je licht en liefde! Zij is voor mij één van de meest pure, zuivere, liefdevolle en oprechte mensen die ik ken. Gedreven, wijs, gepassioneerd, bewust, zacht en zeer krachtig. Haar wijsheid, kennis en bewustzijn inspireren mij elke dag, op vele vlakken. De liefde die zij biedt met haar betrokkenheid en gaves zullen er oa voor zorgen dat jij veilig kunt reizen bij ons. Het is voor mij een eer om dit prachtige, diepe zielenwerk met haar te mogen doen, waarin wij in stilte en in liefde zijn verbonden in een hoge, liefdevolle frequentie'.

Scroll naar boven