truffel ceremonie

Om je bewustzijn te verruimen, je blikveld te vergroten en meer in verbinding te komen met jezelf, met anderen en met de rijkdom van de wereld om je heen.

truffels

wil je bepaalde patronen doorbreken?

Loop je vaak tegen hetzelfde aan? Zit je een beetje vast en wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je dat kan veranderen?

heb je behoefte aan inzichten?

Ben je nieuwsgierig naar het grotere geheel? Naar meer verbinding, liefde of vertrouwen in jezelf? Naar meer duidelijkheid of begrip?

wil je opnieuw kennismaken met wie je echt bent?

Wil je meer in contact komen met je ware verlangens? Wil je weten welke overtuigingen van jou zijn en welke zijn aangeleerd?

ben je nieuwsgierig naar wat er achter je denkende brein gebeurt?

Wil je een kijkje nemen in je onderbewuste? Weten wat er is voorbij het ego? In contact komen met je zielsbewustzijn?

Dan is het tijd voor de magie van de truffel ceremonie!

Stel dat je nieuwsgierig bent naar de wereld diep binnen in je, ver voorbij je denkende brein en je ego, nieuwsgierig naar de parels van inzichten en wijsheden die daar te vinden zijn, te ervaren wie je bent in je zuiverste kern, dan ben je klaar om op reis te gaan.

De innerlijke reis die je maakt met behulp van de psilocybine van magische truffels kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden. 

Wil je meer informatie over truffels, heb je vragen,
wil je een privé-, een duo ceremonie of een ceremonie op locatie inplannen, dan horen we dat graag.

Chantal truffel ceremonie
Chantal
maike truffel ceremonie
Maike

Wat zijn magische truffels en wat doen ze?

We kennen natuurlijk de truffels die we in de keuken gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijke truffelrisotto. Dat zijn echter niet dezelfde truffels die we bij de ceremonie gebruiken. De magische truffels die we gebruiken bevatten…..

de bizon en de wolf ceremonies
smudgen truffel ceremonie
smudgen truffel ceremonie

Truffel ceremonie hoe gaat dat in zijn werk?

We bieden groepsceremonies aan voor kleine groepen van max 6 tot 7 personen en daarnaast ook duo-ceremonies. De truffel ceremonie vindt plaats in onze prachtige serene ruimte in Goes ofwel Wemeldinge. Op de dag zelf hebben we de voorbereidende kennismaking al gehad en…..

Setting, mindset en voorbereiding

Setting en mindset zijn twee belangrijke factoren voor een truffel ceremonie. Met setting bedoelen we in de eerste plaats de omgeving en de sfeer waarin je je bevindt. Wij hechten daarom erg veel waarde aan het creëren van een warme, sfeervolle, veilige ruimte ….

setting mindset truffel ceremonie
maike en chantal truffels
maike en chantal truffels

Een truffel ceremonie doe je met een bepaalde intentie. Dat is voor iedereen persoonlijk. Het kan zijn dat je een hele specifieke intentie/uitdaging of vraag hebt. Truffels worden steeds vaker ingezet als therapeutisch hulpmiddel en kunnen je…..

Voor, tijdens en na.

Als je je aanmeldt, sturen we je een intakeformulier toe en daarbij een brief waarin staat hoe je je optimaal kunt voorbereiden op de ceremonie. Wij vinden het heel prettig om voorafgaand aan de ceremonie persoonlijk contact…..

truffel ceremonie
Scroll naar boven