Voor, tijdens en na

tijdens een truffelceremonie

Voor, tijdens en na een ceremonie. Als je je aanmeldt, sturen we je een intakeformulier toe en daarbij een brief waarin staat hoe je je optimaal kunt voorbereiden op de ceremonie. Wij vinden het heel prettig om voorafgaand aan de ceremonie persoonlijk contact met je op te nemen. In een kort gesprek maken we kennis en kun je eventuele vragen stellen.

Zoals gezegd is er gedurende de hele ceremonie voortdurend begeleiding aanwezig. Bij duo-ceremonie is er 1 ceremoniebegeleider, bij groepsceremonies zijn dat er 2.

Na afloop van een truffelceremonie is het wenselijk om niet meer in de auto te stappen. Op de locatie in Wemeldinge is het bij sommige ceremonies mogelijk om te overnachten in de ceremonieruimte. Dat staat dan duidelijk aangegeven in de agenda. Bij de overige ceremonies en op onze locatie in Goes is het fijn om opgehaald te worden of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Veel fijner nog is het om er een overnachting aan vast te plakken. Er zijn genoeg mogelijkheden in de nabije omgeving om te overnachten. Hier een paar opties:

Een paar dagen na de ceremonie bieden we de mogelijkheid om je ervaring na te bespreken in een persoonlijk online gesprek of telefonisch.

Korte impressie van wat er onder andere gebeurt voor de truffels aan bod komen

Scroll naar boven